Spiritualiteit


Uitleg Spiritualiteit

Wie zijn en wat doen onze Gidsen? Iedereen heeft spirituele helpers. Deze helpers noemen wij Gidsen, beschermers enz. Meestal bent u zich niet bewust van hun aanwezigheid, omdat zij zich niet aan u opdringen. Wij kunnen niet buiten ze en het is wenselijk om een goede relatie op te bouwen met hen b.v. door goede afspraken met ze te maken en vertrouwen in ze te hebben.

Een goede relatie kan een belangrijke ondersteuning zijn bij uw persoonlijke groei. Zij zijn er om u te helpen en staan altijd tot uw beschikking als begeleider en adviseur. Naarmate u ouder wordt komen er doorgaans meer persoonlijke gidsen bij bv je opa. Regelmatig treedt één van hen het meest op de voorgrond.

Wat is psychometrie

Psychometrie is het vermogen om je af te stemmen op de uitstraling (aura/energie) van een persoon of een dier. Je kunt hierbij b.v. gebruik maken van foto’s en sieraden van levende- en/of overleden personen. Echter een voorwerp of foto is niet altijd nodig. Het kan ook zonder.

Wat zijn helderziende waarnemingen

Ieder van ons heeft te maken met dierbaren die zijn overleden. Ook weten wij dat het voor ons op een dag ook zover is en we dan afscheid moeten nemen van ons lichaam. Dat roept veel onduidelijkheden op.

De overledenen zijn altijd om ons heen, alleen op een hogere frequentie. Zij weten precies wat er allemaal gebeurt, wat blijkt uit de boodschappen die zij doorgeven vanuit hun verruimde bewustzijn. Zij trachten ons te helpen zoals ze dat vroeger ook deden.

Helderziende waarnemingen zijn doorgaans zeer troostend en ontroerend voor de mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren. Ze zouden graag nog wat dingen met ze willenbespreken of nog niet beantwoorde vragen stellen.