Ontwikkeling


Ontwikkeling

Heeft u soms ook het gevoel dat u niet alleen bent in een stille ruimte? Of dat u intuïtief aan voelt hoe de sfeer is of gewaarschuwd voelt en later hoort dat op precies dezelfde plek waar u was iets gebeurd is? Heeft u soms het idee dat u al weet wat er gaat komen, maar eigelijk niet weet hoe u aan die informatie komt? Dan is intuïtieve en mediamieke ontwikkeling iets voor u.

Intuïtieve en Mediamieke Ontwikkeling

Wat leren we tijdens intuïtieve en mediamieke ontwikkeling? Je leert je af te stemmen op de uitstraling van een ander met of zonder foto, we noemen dat psychometreren. Het verder ontwikkelen van het afstemmen op de energieën van de geestenwereld om contact te maken met een dierbare overledene, zodat u kunt genieten van de liefde en warmte van deze overledene.

Workshops & Cursus

Daar ik geen ruimte heb om workshops en cursussen te geven, doe ik het nu op uitnodiging van spirituele verenigingen.

  • Workshops: Trance healing, Gidsen (veel meditatie), Spirituele reis, Automatisch Schrift, Spirituele healing, magnetiseren.
  • Cursussen: Intuïtieve en Mediamieke Ontwikkeling I, II, III en IV. Elk cursusdeel bestaat uit 8 avonden m.u.v. IMO IV, want dat zijn 4 terugkom avonden. In de cursussen IMO I t/m III zit gidsen en automatisch schrift verwerkt, waarvoor een apart deelname certificaat wordt gegeven.