Gesprek / healing / bijeenkomst


Gesprek

Het consult/gesprek begint met een korte inleiding van mijn kant. In de inleiding vertel ik u wat ik doe, maar ook wat ik niet doe. Tijdens een consult/gesprek maak ik ook contact met dierbare overledenen. U krijgt informatie over hun relatie met u, hun karakter, specifieke zaken of voorwerpen van de persoon in kwestie en over bepaalde herinneringen zodat u zonder twijfel weet met wie er gecommuniceerd wordt. In veel gevallen hebben de overledenen een boodschap of een advies voor u. Tijdens het consult/gesprek mag u alles vragen. Ik heb geen geheimen voor u.

Trance healing

Tijdens de healing ben ik in een lichte trance en stel mij open om als doorgeefluik te functioneren voor gene zijde. Een overleden persoon uit de medische sector b.v. een internist komt in mijn aura en stuurt via mij energie naar u. Deze energie is afgestemd op uw problemen. De healing werkt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Tijdens de healing wordt alleen met uw toestemming de rug, de nek en het hoofd aangeraakt. Een healing duurt maximaal 30 minuten.

Een spirituele avond bij u thuis

Wilt u ontdekken welke gaven u bezit en wilt u dat in huiselijke kring doen, dan kom ik naar u toe. Deze sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Na deze sessie zult u versteld staan over welke gaven u beschikt. De volgende hierna genoemde onderwerpen kunnen aan de orde komen.

  • Meditatie: We kunnen beginnen met een heerlijke onspannende meditatie, zodat iedereen weer tot rust kan komen.
  • Ontmoeting met een van uw gidsen: Een open hart gecombineerd met sterke gevoelens van liefde en affiniteit voor uw gids(en) zal de weg vrij maken voor een succesvolle ontmoeting.
  • Contact met dierbare overledenen: Op uw verzoek kunnen we vragen of dierbare overledenen willen komen en vragen wat ze te vertellen hebben en kan u uw vragen stellen waarvoor geen tijd meer was.